Organisatie

Rosalie Kroeske

organisatie ontmoet ons team Rosalie Kroeske
Hoi! Mijn naam is Rosalie Kroeske en ben met veel plezier afgelopen jaar weer terugverhuisd naar Harderwijk. Voor mijn studie tot Lifestyle Coach woonde ik in Apeldoorn en later voor werk richting Amsterdam en Utrecht. Samen met mijn vriend woon ik nu in Harderwijk en dit bevalt erg goed.

Afgelopen jaren mocht ik ook ontdekken waar ik goed ik ben. Ik ben trainingen gaan geven rondom talentontwikkeling en Impact maken. Iets wat ik ook nog steeds heel graag doe omdat ik het persoonlijk heel mooi vind om anderen in hun kracht te zien staan. Als ik op een podium sta, sta ik zelf ook in mijn kracht. Het vertellen van mijn eigen verhaal aan (een grote groep) mensen en daarmee anderen kunnen inspireren vind ik geweldig en geeft mij een fijn gevoel. Vooral het stukje inspireren. Een ander kunnen inspireren en samen gaan ontdekken waar de ander energie van krijgt, daar ga ik helemaal op aan. Daarom ben ik ook blij dat ik nu deel uit maak van Van der Horst Jobcoaching en Training.
Afgelopen jaren werkte ik naast mijn trainerschap ook als TV Producer en opnameleider, iets wat ik ook erg leuk vind om te doen.

Omdat ik drie dagen per week (maandag, dinsdag en de donderdag) voor Van der Horst ga werken, heb ik hiernaast nog tijd om trainingen te geven of bij filmopnames te zijn.

Ik heb mogen ontdekken dat die vrijheid en afwisseling heel goed voor mij werkt en omdat ik dat weet, kan ik dat gelukkig ook toepassen.
Anderen zullen mij omschrijven als een energiek en motiverend persoon met een goed gevoel voor humor.
Ik word erg blij van tennissen, dansen, reizen, bladeren vegen, ademworkshops. fotograferen en muziek. Ook hou ik er erg van om het bos in te gaan voor een lange wandeling.

Rosalie Kroeske in een paar woorden:
  • Energiek
  • Spontaan
  • Empathisch
  • Motiverend
  • Inspirerend

Mijn collega's.

Laura Esmee de Vos

Senior Jobcoach

Stacey Huizink

Jobcoach

Joke Gort

Senior Jobcoach

Gert-Jan Simon

Manager/Jobcoach
"Het mooiste aan mijn werk zijn de complimentjes"
Gidon heeft door Van der Horst Jobcoaching & Training en Asito een baan. Hij maakt met veel plezier gymzalen schoon!