Banen

Onze banen

Onze banen
Onze jobcoaches hebben een breed netwerk aan bedrijven die vacatures hebben die passen bij een re-integratietraject of jobcoachtraject. Hieronder vind je een aantal vacatures uitgelicht!

Is dit niet wat je zoekt? Geen nood. Wij zetten ons ervoor in om een passende (ervarings-) werkplek te vinden. Dat betekent ook dat we verder kijken dan openstaande vacatures. Neem je contact met ons op?
Jobcoach regio Harderwijk
Meer afwisseling in je werk ga je bijna niet krijgen. Als Jobcoach bij Van der Horst Jobcoaching & Training ben je altijd in beweging. Het ene moment heb je op kantoor een kennismaking voor een nieuw re-integratietraject, het andere moment werk je met een deelnemer mee in een bakkerij. Kom jij ons team als Jobcoach versterken?

Mogelijkheden zien en grijpen.

Werk is meer dan een bron van inkomsten. Het biedt mensen een doel, regelmaat en sociale contacten. Kortom: het maakt je onderdeel van de maatschappij. Het is niet altijd eenvoudig om zelfstandig de juiste stappen richting werk te maken. Het team van Van der Horst Jobcoaching & Training werkt met vier trajecten – erkend door het UWV – om deze mensen te helpen!

Onze diensten.

Re-integratie

Hoe help je iemand het beste (weer terug) naar werk? Met drie type trajecten - Modulair, Werkfit en Naar werk - ondersteunen wij onze deelnemers met hun uitdagingen.

Jobcoaching

In een Jobcoachtrajecthelpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun ontwikkeling op de werkvloer met als doel een langdurig en succesvol dienstverband.

2e spoor

Als een medewerker langdurig arbeidsongeschikt is en niet meer kan terugkeren bij de huidige werkgever, begeleiden wij deze persoon naar een nieuwe werkplek.

Outplacement

Wanneer werkgever en werknemer zijn overeengekomen de samenwerking te beëindigen, kijken we samen naar een geschikte nieuwe baan voor de werknemer.
"Het mooiste aan mijn werk zijn de complimentjes"
Gidon heeft door Van der Horst Jobcoaching & Training en Asito een baan. Hij maakt met veel plezier gymzalen schoon!