Het laatste nieuws

Blijf up-to-date

Blijf up-to-date
Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen bij Van der Horst Jobcoaching & Training? We houden je op op de hoogte van ons laatste nieuws!
29-09-2023

De ervaring van: Ismail

Ismail Balci en jobcoach Marieke Doornebal kennen elkaar al vier jaar. Hun samenwerking begon met een Werkfit traject voor Ismail en inmiddels heeft hij een afgeronde opleiding tot fietsenmaker op zak én een contract bij fietsenmaker Cyclesport in Apeldoorn. We blikken samen terug!

Nieuwsoverzicht.

De ervaring van: Kevin

15-02-2023 - Een werkplek waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen en waar het vertrouwen naar je wordt uitgesproken: Kevin heeft het naar zijn zin bij Oud is Nieuw in Biddinghuizen, specialist in het maken van meubels op maat, het stofferen van meubels en het opknappen van oude meubels.

Kantoor Harderwijk gaat verhuizen

02-11-2022 - Achter de schermen zijn wij druk bezig met verbouwen, want vanaf 1 december verhuist ons kantoor in Harderwijk naar het pand van 'The Club' - de sfeervolle gym van Bernard Kelderman en zijn team.

Amersfoort in beweging naar werk

30-11-2021 - Na Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zutphen volgt nu ook Amersfoort met het sportproject: in beweging naar werk!

Nieuwe website staat vanaf vandaag online

25-06-2021 - De nieuwe website is online

Onze banen.

"Het mooiste aan mijn werk zijn de complimentjes"
Gidon heeft door Van der Horst Jobcoaching & Training en Asito een baan. Hij maakt met veel plezier gymzalen schoon!