Het laatste nieuws

Blijf up-to-date

Blijf up-to-date
Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen bij Van der Horst Jobcoaching & Training? We houden je op op de hoogte van ons laatste nieuws!
15-02-2023

De ervaring van: Kevin

Een werkplek waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen en waar het vertrouwen naar je wordt uitgesproken: Kevin heeft het naar zijn zin bij Oud is Nieuw in Biddinghuizen, specialist in het maken van meubels op maat, het stofferen van meubels en het opknappen van oude meubels.

Nieuwsoverzicht.

Kantoor Harderwijk gaat verhuizen

02-11-2022 - Achter de schermen zijn wij druk bezig met verbouwen, want vanaf 1 december verhuist ons kantoor in Harderwijk naar het pand van 'The Club' - de sfeervolle gym van Bernard Kelderman en zijn team.

Amersfoort in beweging naar werk

30-11-2021 - Na Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zutphen volgt nu ook Amersfoort met het sportproject: in beweging naar werk!

Nieuwe website staat vanaf vandaag online

25-06-2021 - De nieuwe website is online

Onze banen.

Jobcoach regio Harderwijk

Meer afwisseling in je werk ga je bijna niet krijgen. Als Jobcoach bij Van der Horst Jobcoaching & Training ben je altijd in beweging. Het ene moment heb je op kantoor een kennismaking voor een nieuw re-integratietraject, het andere moment werk je met een deelnemer mee in een bakkerij. Kom jij ons team als Jobcoach versterken?
"Het mooiste aan mijn werk zijn de complimentjes"
Gidon heeft door Van der Horst Jobcoaching & Training en Asito een baan. Hij maakt met veel plezier gymzalen schoon!