Organisatie

Bouwen aan de toekomst

organisatie Onze diensten
Wij zijn expert in het begeleiden van mensen naar werk. Je kunt bij ons terecht voor re-integratie-, 2e spoor- en outplacementtrajecten. Daarnaast jobcoachen wij op de werkplek. Onze re-integratie- en jobcoachdiensten zijn erkend door het UWV en bestaan uit de trajecten: Modulair, Praktijkassessment, Werkfit, Naar Werk en Jobcoaching. 

Per klant bepalen we eigen doelen en zoeken we naar de meest geschikte werkplek. Daarvoor onderhouden we goed contact met werkgevers in de regio's waar we actief zijn. Lees hieronder alles over onze diensten!

Re-integratie

Hoe help je iemand het beste (weer terug) naar werk? Met drie type trajecten - Modulair, Werkfit en Naar werk - ondersteunen wij onze deelnemers met hun uitdagingen.

Jobcoaching

In een Jobcoachtrajecthelpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun ontwikkeling op de werkvloer met als doel een langdurig en succesvol dienstverband.

2e spoor

Als een medewerker langdurig arbeidsongeschikt is en niet meer kan terugkeren bij de huidige werkgever, begeleiden wij deze persoon naar een nieuwe werkplek.

Outplacement

Wanneer werkgever en werknemer zijn overeengekomen de samenwerking te beëindigen, kijken we samen naar een geschikte nieuwe baan voor de werknemer.

Mogelijkheden zien en grijpen.

Werk is meer dan een bron van inkomsten. Het biedt mensen een doel, regelmaat en sociale contacten. Kortom: het maakt je onderdeel van de maatschappij. Het is niet altijd eenvoudig om zelfstandig de juiste stappen richting werk te maken. Het team van Van der Horst Jobcoaching & Training werkt met vier trajecten – erkend door het UWV – om deze mensen te helpen!

Onze banen.

Jobcoach regio Harderwijk

Meer afwisseling in je werk ga je bijna niet krijgen. Als Jobcoach bij Van der Horst Jobcoaching & Training ben je altijd in beweging. Het ene moment heb je op kantoor een kennismaking voor een nieuw re-integratietraject, het andere moment werk je met een deelnemer mee in een bakkerij. Kom jij ons team als Jobcoach versterken?
"Het liefst werk ik achter de kassa of op de broodafdeling"
Nick werkt via Van der Horst Jobcoaching & Training bij de Vomar. Hij doet het super achter de kassa of op de broodafdeling, maar is ook een kei in het schoonhouden van de winkel.