Organisatie

Ellen Havenaar

organisatie ontmoet ons team Ellen Havenaar
Hallo! Ik ben Ellen Havenaar, geboren en getogen in Apeldoorn en woon daar momenteel nog steeds met plezier. In mijn vrije tijd korfbal ik drie keer in de week en houd ik enorm veel van muziek/theater maken. Als ik “veel” vrije tijd heb ben ik ook erg fan van reizen, backpacken, mooie plekken bezoeken.

Als persoon ben ik een creatieve en positieve denker, ik zal altijd denken in oplossingen. Ik ben zeer flexibel en leergierig en altijd gemotiveerd om telkens weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Op het gebied van studie heb ik een creatieve achtergrond. Ik heb muziektheater gestudeerd aan de conservatorium kant van ArtEZ hoge school voor de kunsten. Al vrij snel daarna ben ik een hele andere richting ingeslagen, de kant van de Zorg&ICT. Ik heb twee jaar gewerkt voor een bedrijf dat zorgsystemen implementeerde bij verschillende zorginstellingen. Hier verzorgde ik voornamelijk het opleiden van de eindgebruikers.

Persoonlijke begeleiding bij het opleiden maar ook trainingen geven aan grote groepen mensen gaf mij enorm veel energie en vanuit dat gevoel ben ik vrij snel opzoek gegaan naar iets wat daar nog meer bij aansloot.

Zo gezegd, zo gedaan. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam als jobcoach bij van der horst jobcoaching & trainingen.


Ellen Havenaar in een paar woorden:
  • Creatief
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Empathisch
  • Oplossingsgericht.

Mijn collega's.

Marieke Doornebal

Senior Jobcoach

Gert-Jan Simon

Manager/Jobcoach

Rosalie Kroeske

Laura Esmee de Vos

Senior Jobcoach
"Het liefst werk ik achter de kassa of op de broodafdeling"
Nick werkt via Van der Horst Jobcoaching & Training bij de Vomar. Hij doet het super achter de kassa of op de broodafdeling, maar is ook een kei in het schoonhouden van de winkel.