Amersfoort in beweging naar werk

nieuws Amersfoort in beweging naar werk
Na Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zutphen volgt op 1 januari 2022 nu ook Amersfoort met het sportproject: in beweging naar werk!

De wens was groot. Niet alleen die van ons, maar ook van mensen uit de regio Amersfoort die graag stappen willen maken richting werk én onze contactpersonen bij het UWV. 

Onze sportprojecten doen we graag in samenwerking met een sportschool. Daar lopen opgeleide sportinstructeur rond die de fysieke fitheid van de deelnemers in de gaten houden. Onze jobcoaches zijn aanwezig voor het mentale stuk. Daarnaast werken de jobcoaches tussen en na het sporten met de deelnemers aan de re-integratiedoelen. 

Vanwege corona stellen we het sporten in een sportschool nog even uit. Maar wie zegt dat je zonder een sportschool niet fit kunt worden? Natuurgebieden genoeg waarin we al wandelend kilometers kunnen afleggen. Dit doen we zowel in groepsverband, als individueel. 

Meer informatie? Lees hier meer over onze sportprojecten of mail ons: info@vanderhorstjobcoaching.nlDeel dit artikel op
"Het liefst werk ik achter de kassa of op de broodafdeling"
Nick werkt via Van der Horst Jobcoaching & Training bij de Vomar. Hij doet het super achter de kassa of op de broodafdeling, maar is ook een kei in het schoonhouden van de winkel.